Goedkope Consumptiemunten

Voor goedkope consumptiemunten bent u bij Event Trading Company aan het juiste adres. Wij bewijzen dat het organiseren van uw event een stuk voordeliger kan: aan de prijzen van onze consumptiemunten zal het in ieder geval niet liggen. Zo kunt u uw geld besteden aan belangrijkere zaken binnen uw organisatie!

Of u nu liever werkt met gepersonaliseerde munten of met munten die u kunt hergebruiken voor andere events, ETC biedt altijd een goedkope oplossing voor uw consumptiemunten. Kies voor stijlvolle meerkleuren consumptiemunten, of kies voor extra voordelige breek consumptiemunten. We hebben zelfs handige telbakken voor u, waarmee het verwerken van munten nóg gemakkelijker wordt.

Waarom consumptiemunten van ETC?

Kies u voor de consumptiemunten van ETC, dan weet u zeker nooit te veel betaalt. Wij helpen u graag de munten te kiezen die een goedkope, maar ook duurzame keuze zijn voor uw organisatie. Leg uw situatie eens voor aan één van onze event-experts, dan kunnen wij u vrijblijvend van advies voorzien. Neem contact met ons op en ontdek wat ETC voor u kan betekenen!

Bereken uw prijs

Bereken snel en eenvoudig de kosten van een product.

  Product Prijs Levertijd    
Bedrukte consumptiemunten

Bedrukte consumptiemunten

vanaf € 32,00 per 1000

2 weken Meer informatie
Reliëf consumptiemunten

Reliëf consumptiemunten

vanaf € 19,00 per 1000

2 weken Meer informatie
Breekmunten

Breekmunten

vanaf € 12,50 per 1000

2 weken Meer informatie
Consumptiemunt Telbakken

Consumptiemunt Telbakken

vanaf € 7,50 per stuk

2 dagen Meer informatie