edit edit-xl trashcan-xl editor-image editor-image-xl editor-layout editor-layout-xl editor-minus editor-plus editor-text editor-text-xl editor-wait editor-wait-xl editor-zoom-minus editor-zoom-plus twitter service-xl cross exclamation-mark eye check arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calculator calendar cart delivery document facebook fax linkedin package phone search service trashcan youtube upload-document upload-image star cloud-download

Alles over EventTrading

Service

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik heb mijn bestelling geplaatst, maar geen gelegenheid gehad om te betalen. Wat nu?

Je kunt bij Eventtrading veilig en snel via de website betalen met iDEAL. Klanten uit België hebben niet de mogelijkheid om direct te betalen. Wij checken jouw order om er zeker van te zijn dat alles klopt vanwege het eventueel verleggen van de BTW, waarna je een betaallink in je orderbevestigingsmail ontvangt. Op deze manier betaal je direct het juiste bedrag voor jouw bestelling.

Kan ik vanuit België ook producten bij EventTrading bestellen?

Ja dat kan! EventTrading levert in zowel Nederland als België. Zo kun je dus voordelig jouw producten bestellen!

Ik heb een offerte aangevraagd. Ontvang ik dan ook een proefdruk?

Als je een offerte aanvraagt bij EventTrading ontvang je geen proefdruk. Een offerte is een prijsindicatie voor jouw bestelde producten. Wanneer jouw offerte wordt omgezet naar een order ontvang je een proefdruk. 

Wat zijn de order- en verzendkosten bij EventTrading?

Per order rekenen wij standaard € 5,- order- en verzendkosten voor polsbandjes en € 16,- voor consumptiemunten, lanyards en garderobenummers.

Ik wil mijn producten met spoed bestellen. Is dat mogelijk?

Omdat wij al een hele snelle levertijd hebben is het bij ons niet mogelijk om een order met spoed te bestellen.

Kan ik bij EventTrading ook op factuur betalen?

Bij ons kun je niet op factuur of achteraf betalen. Wij maken gebruik van iDeal en bankoverschrijving.

Hoe keur ik mijn ontwerp goed als ik zelf mijn Tyvek polsbandje ontwerp?

In onze editor kun je zelf jouw Tyvek polsbandje ontwerpen. Als je vervolgens op bevestigen klikt ga je akkoord met zowel de bestelling als jouw ontwerp. Daarna is het niet meer mogelijk om je ontwerp aan te passen. Bekijk dus goed het ontwerp voor je alles goedkeurt! 

Ik heb mijn Tyvek polsbandjes zelf ontworpen maar er wordt geen proefdruk met de orderbevestiging meegestuurd. Klopt dat?

Ja dat klopt inderdaad. Tijdens het bestelproces heb je met de bevestiging in de editor het ontwerp al goedgekeurd. Wij sturen geen proefdruk mee omdat je al goedkeuring hebt gegeven. Hiermee voorkomen wij dat jij dubbel werk verricht. 

Kan ik mijn producten retour sturen?

De producten die wij voor jou hebben bedrukt met een persoonlijke opdruk kunnen wij niet retour nemen. Alleen de producten waarbij de opdruk niet overeenkomt met jouw goedkeuring kun je retourneren. 

Neem contact op via info@eventtrading.nl zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken. De producten die je wilt retourneren dien je binnen 14 dagen na annulering retour te sturen. Dan krijg je het volledige bedrag gecrediteerd uitgezonderd de retourkosten van jouw adres naar EventTrading. De retourzending moet dan wel geretourneerd worden in originele staat en verpakking inclusief de bijbehorende producten. Als wij alles in goede orde hebben ontvangen betalen wij jou het verschuldigde bedrag terug

Ik wil mijn eigen afbeelding met de editor op mijn Tyvek polsbandje drukken. Hoe kan het dat mijn afbeelding donkerder wordt dan mijn eigen afbeelding?

Het klopt dat er een verschil zit tussen de afbeelding die wordt toegevoegd en de afbeelding die te zien is in de editor. Zoals het ontwerp in de editor te zien is wordt het ook voor jou gemaakt. Als de afbeelding te licht is kunnen we niet garanderen dat jouw ontwerp goed leesbaar wordt en dat is iets dat wij niet willen!

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Als je niet thuis bent wordt het pakket direct naar een afhaallocatie gestuurd. Ze komen niet meer langs voor een tweede poging. Wij hebben ook geen invloed op het gekozen afhaalpunt. PostNL kiest namelijk de dichtsbijzijnde afhaallocatie. 

Hoe kan ik mijn munten schoon maken?

U kunt onze consumptiemunten wassen in de wasmachine. Dit doet u als volgt:

- Doe de consumptiemunten in een waszak;

- Stop de zak in de wasmachine en voeg wat wasverzachter toe;

- Was de munten op maximaal 30 graden voor +/- 40 minuten.

Ook kunt u de munten op dezelfde manier met de hand wassen. Hiervoor heeft u geen waszak nodig. 

Over ons

EventTrading is de goedkoopste leverancier voor polsbandjes, consumptiemunten, garderobenummers en keycords. Je kan gemakkelijk via onze website bestellen en we leveren altijd snel!

Contact

EventTrading is bereikbaar via telefoon, email, of post.

 

Het postadres van EventTrading is:

Postbus 790
6800 AT Arnhem

 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur:

Telefoon vanuit Nederland: 0800-7657226
Telefoon vanuit België: 0800-75417
Telefoon vanuit Duitsland: 0800-7234916

Email: info@eventtrading.nl

Zakelijke gegevens:

Bankrekening Nederland: NL30INGB0008645284

KvK nummer: 73268283
BTW nummer: NL8594.29.866.B01

 

* deze velden zijn verplicht.

Producten

Nieuwsgierig naar onze producten? bekijk ze hier.

Producten

Klanten geven ons een

8,8

Lees de 563 beoordelingen